Over ons

Hvandenheuvel is een bedrijf die u kan doorschakelen naar bedrijven in de wereld van bouw 

en wonen. Dit doen wij omdat een bedrijf in deze sector vinden die echt bij je past vaak lastig is. Daarom zijn wij er om de consumenten en ondernemingen te helpen. Dit doen wij met passie en gaan er altijd voor. Dit doen wij al 5 jaar lang en we hebben nog nooit een ontevreden klant gehad. Het bedrijf is opgericht door Marloes op 04-05-2016, vanaf hier begon er een avontuur niet zonder tegenslagen. “Zo hebben we als team dit bedrijf gevormd zoals het nu is” volgens Marloes. Ze is erg trots op al haar werknemers en de inzet die zei elke dag tonen.

Werkwijze

Hvandenheuvel gaat te werk als een bedrijf die u kan doorschakelen naar bedrijven in de sector van bouw en wonen. Deze sector is natuurlijk erg breed. Het is dan ook een lang proces voordat wij het geschikte bedrijf voor u hebben gevonden. Het begint allemaal met uw verzoek en de bijpassende wensen. Als we dit hebben doorgenomen gaan wij gelijk uitzoeken wat voor bedrijf u nodig heeft. Als we dit weten zullen we onderzoeken welk bedrijf er echt bij u past en of dit bedrijf betrouwbaar is. Als al deze puzzelstukjes bij een vallen zullen we u direct op de hoogte brengen. 

Voor ons is het belangrijk dat we u ten alle tijden goed kunnen helpen. Wij zouden dan ook graag een keer bij u langs komen om te kijken wat het probleem is. Zo kunnen we de situatie echt goed inschatten en u beter helpen. Wij hopen u graag een keer te ontmoeten!

Wilt u meer van ons te weten komen of heeft u vragen? Neem dan nu contact met ons op. U kunt ons bereiken via de onderstaande contact bronnen. 

Wij hopen graag snel van u te horen!

E-mail: info@hvandenheuvel.nl
Telefoon: 085 401 1834

Postbus: Postbus 13A, 2631 RR, Nootdorp

Instagram, Facebook en Twitter: @Hvandenheuvel

Menu